Praktisk informasjon

Praktisk Informasjon til lærere og barnehageansatte:

Kontaktinformasjon
Tlf: 75 50 78 63 eller 75 50 78 50
Faks: 75 50 78 51
E-post: booking@luftfartsmuseum.no

Bestill i god tid!
Bestill plass til undervisningsopplegg i god tid. Det skal også bestilles plass for grupper som skal gå på egenhånd.

Avbestilling
Om dere ser at dere ikke kan komme, gi beskjed så snart som mulig, slik at noen andre kan få plassen.

Betaling
Skoler og barnehager fra Bodø kommune har gratis inngang gjennom kommunens betalingsavtale med Norsk Luftfartsmuseum. Pris for skoler og barnehager utenfor Bodø kommune, er kr. 30,- pr. person, både for barn og voksne.

Spise på museet
Det er mulig å ta med egen mat og drikke for å spise her, eller dere kan handle i vår kafe om dere ønsker det. Gi beskjed dersom dere vil spise her, så reserverer vi plass. Vi bruker vanligvis et eget rom i den militære utstillingen til spising.

Forberedelse til besøk
Vi ønsker å gi elevene/barnehagebarna en best mulig opplevelse når de er hos oss. Vi har erfart at forberedelse kan være viktig. Snakk gjerne med barna på forhånd om hva som skal skje på museet. Dersom de skal på et av undervisningsoppleggene våre er det viktig at de vet det, og ikke tror de skal gå på egenhånd i utstillingene. Det kan også være lurt å sette av litt ekstra tid etter undervisningsoppleggene, da mange barn får lyst til å gå rundt i utstillingen på egenhånd etterpå.

Museets åpningstider
Vi kan ta i mot skoler og barnehager i ordinær åpningstid. Noen undervisningsopplegg har spesifikke tidspunkter, dette vil stå i brev som blir tilsendt skolen/barnehagen.
Ordinære åpningstider er:
Mandag – fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag – søndag kl. 11.00 – 17.00