Norsk Luftfartsmuseum

Bli med på Elementhelg

Publisert: 07-09-2017

Bli med på den mest actionspekkede helgen i Bodø i høst. Helgen 23-24 september er rett og slett elementær for familier. Kom og opplev ild, luft og vann på nært hold når Salten Brann, Norsk Luftfartsmuseum og Bodø Spektrum går sammen for et historisk samarbeid. Du kjøper én billett, som gir deg inngang til både museet og badeland og brannstasjonen. 

 «Vi har lenge snakket om å gjøre noe sammen og har nå planlagt en aktivitetshelg på Stormyra. Vi synes det er gøy å gjøre dette sammen da vi kan dra inn de grunnleggende elementene som ild, luft og vann som blir tema for helgen. Det kommer til å bli en kvalitetshelg for familier.» Sier Renate Nikolaisen, event- og salgskonsulent, Norsk Luftfartsmuseum.

Gjennom lek og aktiviteter skal deltagerne få lære om og oppleve de tre elementene. «Programmet vil bli sluppet etter hvert men vi kan røpe at aktivitetene vil gjøre familien bedre kjent med elementene ild, luft og vann. Hos Norsk Luftfartsmuseum vil det blant annet være rebusløyper og oppgaver tilknyttet luft og i Nordlandsbadet vil du blant annet kunne teste hvordan redningsvester funker i vann og livredning vil være et gjennomgående tema.» Sier Kristin Haugen, salg- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum.

Åpningstider:

Salten Brann har åpen brannstasjon lørdag 23. september fra klokken 10.00-14.00.

Nordlandsbadet og Norsk Luftfartsmuseum har åpent lørdag 23. og søndag 24. september fra klokken 10:00-18:00.

Den rabatterte billetten kan kjøpes enten hos Nordlandsbadet eller Norsk Luftfartsmuseum, og må brukes i løpet av helgen. Du velger selvfølgelig selv hvem du besøker først.

Program: