Norsk Luftfartsmuseum

Sommer på museet

Publisert: 25-06-2018

Gled deg til sommeren på Norsk Luftfartsmuseum. Vi har utvidede åpningstider, flotte opplevelser og ikke minst guidede turer flere ganger om dagen uten ekstra kostnad. Familiene kan også glede seg, med eget familieområde og aktiviteter hele juli.

 

Vi elsker sommersesongen her på museet, og har selvsagt fylt museet med spennende opplevelser. Hver dag kan du oppleve og være med på en spennende reise gjennom Norsk Luftfartshistorie sammen med våre flotte guider.

 

Guidet tur hver time mellom 11- og 16.00, og er gratis for alle som har betalt inngang på museet.

 

Luftrommet og Drømmeflyet

Hele juli har vi verter i vårt familieområde Luftrommet. Her har vi førsteklasses modellflysimulator, foreldreparkering og spennende lek med luft. Våre verter har nye aktiviteter for barna hver eneste dag. I tillegg har vi i år åpnet vårt Legorom, hvor du kan være med å bygge fremtidens drømmefly.

 

Slipp fantasien løs på vårt fire meter lange Legobord.Hvordan ser ditt drømmefly ut? Eller kanskje vil du bygge en flyplass? Lek deg med tonnevis av lego.

Nordisk mat

I år satser vi på ukens rett til 199,- kroner. Her kan du forvente Nord Norske råvarer og et rustikt måltid. Prøv vår fantastiske røye med ovnsbakte perlepoteter eller kanskje våre deilige vafler. Velkommen til sommer i Caféen