Norsk Luftfartsmuseum søker verter

Er du glad i folk, flink til å formidle og synes luftfart er spennende? Da trenger Norsk Luftfartsmuseum nettopp deg! Norsk Luftfartsmuseum har mange ulike aktiviteter i løpet av året og vi søker flere medarbeidere som kan være vertskap på våre arrangementer.

Vi søker:

• dyktig bursdagsvert som kan lede våre unike og populære eksperimentbursdager

• Vert til å lede og organisere ulike aktiviteter på familiedager og i skoleferier

•  Verter til bedriftsarrangement og andre oppdrag etter behov og avtale

Vi er på utkikk etter engasjerte og selvstendige medarbeidere som er glad i å jobbe med mennesker. Vi ønsker at våre gjester skal få en fantastisk opplevelse og søker derfor serviceinnstilte mennesker som er positive og gir det lille ekstra. Du må også kunne formidle kunnskap på en spennende måte. Dette er en perfekt ekstrajobb for studenter, men alle er velkomne til å søke!

Vi tilbyr god opplæring, fleksibel arbeidstid etter avtale, gode vilkår og et flott arbeidsmiljø. Velkommen på laget!

Send søknad med CV på mail til post@luftfartsmuseum.no

Frist: 21. januar