overrekkelse av gavesjekk

Gave fra Sparebanken Nord-Norge

Publisert: 23-12-2016

Sparebanken Nord-Norge har gitt Norsk Luftfartsmuseum en gave på kr 300 000,- til utstillingen ”Vi flyr! En reise gjennom norsk luftfartshistorie” som åpnet fredag 16. desember.

Gaven ble overrakt av Sparebanken Nord-Norges Per-Martin Olsen under museets styremøte dagen før utstillingsåpning.

Vi er svært glade for at Sparebanken Nord-Norge verdsetter arbeidet med utstillingen og lover at midlene allerede er lagt inn i museets gave til Bodø 2016, ny permanent utstilling om norsk sivil luftfartshistorie”, sier styreleder Torbjørg Aalborg.

overrekkelse av gavesjekk

Gavebrevet overrekkes av Per-Martin Olsen til styreleder Torbjørg Aalborg. På bildet fra venstre: Kristin Ingebrigtsen og Per Martin Olsen fra SNN, styreleder Torbjørg Aalborg, nestleder Ole H. Hjartøy, direktør Hanne K. Jakhelln. Foto: Erling Kjærnes